dimecres, 16 de març del 2011

ELS NOSTRES AMICS ELS ARBRES

Un dels objectius de la nostra escola és que els xiquets estimen la natura i la conserven, per això quan arriba el mes de març celebrem el "Dia de l'arbre" i un grup de mestres s'encarreguen d'organitzar diferents activitats relacionades amb el tema.
Aquest any tot ha començat amb la decoració d'uns arbres gegants que ornen rebedors. Els més xicotets han pintat una fulla amb colors brillants i al mig han enganxat la seva foto. Amb totes les fulles hem deixat un arbre preciós.
Un altre dia hem tingut la visita dels joves del Taller d'Ocupació que ens han ensenyat a sembrar "gentilles". Ara les tenim a classe i les hem de regar (... i tots volem ser els encarregats!).
Amb aquesta motivació els alumnes d'infantil de 3 anys anem a realitzar un projecte de treball per aprendre més coses sobre aquestos éssers vius que són tant importants per a les nostres vides.
Avui hem començat a preparar el mapa conceptual del projecte i hem pintat tres arbres grans que han quedat molt bonics. Un l'hem fet utilitzant la tècnica del puntillisme per a que semblara que tenia fulles. A veure si us agraden.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada