dijous, 19 de maig del 2011

Excursió fi de curs

L'excursió de fi de curs té com a objectiu passar un dia lúdic i de convivència juntament amb els altres grups d'Ëducació Infantil. Aquest any hem anat al Desert de les Palmes, en concret, al centre de recuperació de la tortuga mediterrània. Allí ens esperaven Yolanda i Vanesa que van ser les encarregades d'ensenyar-nos un grapat de coses sobre aquestos animals que agraden tant als més xicotets.Vam aprendre que hi ha molts tipus de tortugues,on viuen, com s'alimenten, com es reprodueixen (tinguèrem la sort de veure com ponia ous una tortuga!!), com saben l'edat que tenen, com és la seva closca,... i també que hi ha tortugues perilloses que poden mossegar. La visita al parc va ser agradable, bon oratge, el silenci que ens permetia escoltar el piular dels pardalets...
Després del Parc Natural ens adreçàrem a Indiana Bill, també un parc però aquest de joc psicomotriu. Ens ho vam passar fenomenal a les piscines de boles, baixant pels tobogans i muntant circuits.
Quan vam pujar a l'autobús per tornar a casa estàvem cansats de saltar i córrer, però a la vegada molt contents perquè l'excursió havia sigut un èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada