dilluns, 10 d’octubre del 2011

Els racons. Grafisme.



Al llarg d'aquest trimestre, per la vesprada després del pati, farem racons. Hem repartit els xiquets en cinc grups que porten el nom d'instruments, doncs entre tots formem l'orquestra de la classe. Tenim  tambors, guitarres, trompetes, xilòfons i pianos, que cada dia van al racó de construccions, al de joc simbòlic, a la biblioteca, als puzles o al racó de creativitat.
Poc a poc us anirem explicant què fem en aquestos espais, però avui us parlarem del nostre treball de creativitat. Hem començat fent activitats de grafisme amb pintura i pinzells.
Ja fa un temps les mestres del Cicle vam pensar que podíem treballar la grafomotricitat d'una manera més divertida i creativa, i buscant - buscant vam trobar un material editat a França que ens va agradar. Així que ens vam posar a traduir-lo i a adaptar les seves propostes als nostres alumnes i d'allí van eixir activitats per als tres cursos d'infantil.

Cada setmana un grup de xiquets us anirà presentant el treball del racó.
L'activitat número 1 consistia en ajuntar punts fent línies rectes.

1 comentari:

  1. Hola! Soc mestra d'educació infantil i m'agrada molt el fet de treballar la grafomotricitat de manera creativa, em podrieu donar el nom del material o dir-me com el puc aconseguir? Moltes gràcies Anna

    ResponElimina