divendres, 7 d’octubre del 2011

Fins prompte Òscar!!!

Aquesta setmana ja no hem contat a classe amb la presència d'Òscar i és que ja està compartint la seva il·lusió i els seus recursos amb uns altres alumnes de Tarragona. Per això el divendres passat ens vam acomiadar d'ell amb un intercanvi de contes, poemes i dibuixos. Quan vam entrar del pati Òscar va obrir la seva motxilla i ens va dir que estava plena de tot el que havia après aquestos dies, desprès va treure un quadern on havia escrit un conte en el que descrivia què s'emportava de cadascú de nosaltres. Va ser un moment emotiu i bonic veure com anava mirant-nos als ulls i ens deia allò bo que havia descobert en cada u. Desprès l'encarregada de la llista del dia li va lliurar el nostre regal. Era un llibre on apareixia al capdavant una foto de grup i un poema titulat "Setembre" i darrere un autoretrat de cada xiquet. Gràcies amic pel que hem après de tu aquestos dies, doncs com deia el poema "Vingueres a aprendre i al final vas ensenyar-nos...", t'esperem.

2 comentaris:

  1. És magnífic tot el que conteu i compartiu amb nosaltres, la meva enorabona a tu i a tots els nens i nenes. Jo també hem dic Lledó i ara estic de pràctiques, així que poder llegir experiències d'aula és molt enrriquidor.
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lledó, gràcies pel teu comentari. Anima saber que allò que compartim pot resultar útil a uns altres companys. Que aprofites molt les pràctiques. A la classe dels cavalls també tenim una companya de pràctiques, això sempre resulta enriquidor.

      Elimina