dimecres, 4 d’abril del 2012

La mariquita Juanita y la araña Tania.

 Les darreres sessions dedicades al projecte de Filosofia 3/18 on treballem el conte de "La mariquita Juanita i l'aranya Tania" les hem dedicades a veure i a comentar la pel·lícula de "La telaraña de Carlota" (està a la Biblioteca Municipal per si algú té interès en tornar-la a veure amb els seus fills), que ens ha ajudat a valorar més a tots els animals per lletjos e insignificants que pareguen. Una altra activitat que hem fet ha sigut construir entre tots una teranyina amb fils.



2 comentaris:

  1. Hola
    Sóc estudiant de primer d'educació infantil i estic elaborant una unitat didàctica. he vist com treballeu el conte de la mariquita Juanita i m'ha agradat molt però no puc trobar el conte escrit. No se si és un conte creat per vosaltres i per això no el puc trobar. m'agradaría molt poder tenir-ho per fer la meva unitat didàctica.
    Moltes gràcies i salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. El conte de la "Mariquita Juanita" pertany al "Proyecto Noria" de l'editorial Octaedro. Està el llibre dels contes i a més a més una guia per a educadors. També hi ha més material. Si no ho trobes i vols més informació envia'm un e-mail a mgarcia304r@gmail.com i ens posem en contacte. Salutacions. Lledó.

      Elimina